Touchtennis al Club Tennis Cabrils

Touchtennis al Club Tennis Cabrils. Una nova modalitat de tennis que s`està arrelant amb força al nostre país. De la mà de l’ Escola de Tennis MBA TENNIS ACADEMY, arriba al nostre Club el “Touchtennis”, per quedar-se.

L’Acadèmia MBA Tennis Academy ha recuperat un antic espai del Club per a la creació de la nova pista, feta d’herba artificial. Una pista amb dimensions reduïdes i amb materials adaptats. És a dir, raqueta de petites dimensions, tipus les que fan servir els jugadors de 3/5 anys i pilota de 8 cm. de diàmetre, fabricada amb una escuma específica de touchtennis.

A nivell de normativa, és molt similar al propi tennis però té algunes variants. Per exemple, només hi ha un servei i no existeix el “net”.

En arribar a 40 iguals, es juga un punt decisiu en el que el restador tria el costat del servei.

Els partits es disputen a sets de 4 jocs en comptes del 6 habituals en el tennis. L’empat a 4 jocs es decideix amb un tie-break al millor de 5 punts, amb punt decisiu en el cas de 4 iguals.

Els alumnes de l´Escola de Tennis ja l’estant gaudint i la pista és oberta també al socis del Club que ho sol.licitin previa reserva.

Si tu també vols viure l’experiència del Touchetennis al Club Tennis Cabrils, vine a veure’ns !