CT Cabrils doble Campió

CT Cabrils doble Campió a la Lliga Catalana Juvenil de Tennis 20-21


El passat cap de setmana es van jugar arreu de Catalunya les finals en la cloenda de la 7ª LLiga Catalana Juvenil de Tennis. Una competició per Equips en la que han participat gairebé 1.000 Clubs de Tennis arreu del nostre territori.


Cada club competeix al llarg de tot l’any amb diferents equips en funció de la categoria: benjamins, alevins, infantils, cadets i juniors. Segons l’edat de cada jugador, tant masculins com femenins.


Ha estat, el CT Cabrils, doble campió en les Categories: Equip Alevins masculí Divisó 3 i Equip Júnior masculí en la Divisió 1. Aquest fet, posa de manifest la bona feina que s’està fent des de la pròpia escola MBA Tennis Academy. Aquesta, és l’escola de Competició del nostre Club, i esta dirigida per els ex-jugadors de tennis professionals David de Miguel, Jordi Burillo i Tino Anda.


L’Equip Júnior masculí del Club de Tennis Cabrils ha superat a casa al CT Barcino per 3-1, abrigallats per familiars i l’afició del Club.


L’Equip Aleví masculí del Cabrils s’ha imposat per 2-3 en la seva Final al CT El Espirals de Pallejà, disputat a les seves instal·lacions. Una eliminatòria més ajustada que s’ha decidit amb el partit de dobles i un super tie-*break, sota les llums dels focus.


Un èxit per al Club de Tennis Cabrils i la MBA Tennis Academy, responsable del nivell de jocs de tots els joves jugadors. I un èxit també, per la nostra vila de Cabrils que veu com el seu nom segueix estretament lligat al tennis de Competició.