Nou curs a l’Escola del CT Cabrils

Nou curs a l’Escola del CT Cabrils! L’escola del Club MBA Tennis Academy està preparada per rebre tots els jugadors i jugadores aquesta temporada 2021-22. Una Escola de Tennis de competició per els que volen millorar el seu nivell de joc, aprendre a competir i a compartir una estona amb un ambient familiar i acollidor.

La pràctica d’un esport a l’aire lliure com el tennis permet als nens i nenes gaudir d’un entorn natural i segur. I segons l’edat i el nivell de joc de cadascú, els jugadors poden entrar a formar part dels Equips de Competició que representen el Club de Tennis Cabrils en el Circuit Comarcal, Regional i Nacional.

L’ Escola Base està dirigida als alumnes més joves que comencen a familiaritzar-se amb la pràctica del tennis. El bon clima de la zona del Maresme fa a més que sigui una activitat extra-escolar ideal per als més petits.

Tanmateix, l’ Escola ofereix classes de tennis per adults orientades a buscar punts de millora, tant tècnics com tàctics, necessaris per elevar el nivell de joc de l’alumne. MBA Tennis Academy proposa diferents tipus d’entrenaments que s’estableixen de manera personalitzada segons els objectius de cada alumne.

Si t’agrada el tennis i vols unir-te a nosaltres truca’ns al 647 682 727 o clica AQUÍ.

Nou curs a l’Escola del CT Cabrils. No et quedis fora!

Escola MBA Tennis Academy 2021-22